Aktuális

Börtönre ítélték az izraeli fiatalokat erőszakkal vádló nőt Cipruson

A bíróság szerint közös megegyezéssel történt a szex a 12 férfival.

Még júliusban írt arról a világsajtó, hogy egy csapat izraeli katonát vádolnak azzal, hogy megerőszakoltak egy 19 éves brit nőt a ciprusi bulivárosban, Ayia Napaban.

A nőt hajnali fél egykor a szállodájában támadta meg a 12 tinédzser, és videófelvételt is készítettek az erőszakról. A nő állítja, az egyik férfivel állt intim kapcsolatban, aznap éjjel is vele volt, amikor a 11 társa rájuk rontott és megerőszakolták.

A vádlottak 16-17 évesek, és azt állították, hogy nem erőszak történt. A nő tíz nappal a feljelentését követően visszavonta a vádat, most viszont azt állítja, hogy a rendőrök vették erre rá és az ügyvédhez való jogát is megtagadták.

A bíróság most hozott ítéletet és a férfiak mellé állt, a nőt pedig hamis vádért elítélték. A bíró a nő vallomását „következetlennek” nevezte annak ellenére, hogy az orvosszakértő szerint egyértelműen nemi erőszak nyomai voltak a testén.

A nőt valószínűleg egy év szabadságvesztésre ítélik.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top