Aktuális

Téglával, lapáttal és karddal rontottak be egy házibuliba szilveszterkor

Ózdon történt a verekedés.

Tégladarabok, lapát és egy kard is előkerült az ózdi éjszakában egy szilveszteri verekedésben – írja a Police.hu. A három elkövetővel szemben emberölési kísérlet, életveszélyt okozó testi sértés, valamint garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

A rendőrség beszámolója szerint a két férfi szilveszterkor bement egy ózdi ingatlanba, ahol az ott lakókkal vitába keveredtek. A szóváltást tettlegesség követte, majd a hívatlan vendégek távoztak. Pár perc elteltével azonban ismét visszatértek a támadók, egyikük hozzátartozójával kiegészülve és ekkor már felfegyverkezve.

A 60 éves B. Barnabás tégladarabokat dobálva rongálta meg a családi ház ablakát, illetve az udvaron parkoló autót. Fia, a 34 éves ifj. B. Barnabás egy karddal okozott egy 54 éves férfinak fején és karján sérülést, míg társa, a 27 éves B. Arnold egy 25 éves fiatalembert bántalmazott a nála lévő lapáttal.

A három elkövető közül B. Barnabás és ifj. B. Barnabás került előzetes letartóztatásba.

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top