Aktuális

Börtönbe akart menni, ezért támadt neki egy 21 éves lánynak

A 27 éves férfi a buszon szúrta ki áldozatát.

„Biztonságosabban érezni magát a börtönben” – ezzel magyarázta tettét a rendőröknek az a 27 éves férfi, aki csütörtökön tapétavágóval támadt neki egy 21 éves nőnek a Pest megyei Tök településen. Mint kiderült, a férfi a buszon szúrta ki áldozatát: amikor a fiatal nő a község irányába kezdett gyalogolni, a férfi megragadta, a földre teperte és egy sniccert szorított a nyakához.

A rendőrség beszámolója szerint a nő próbált ellenállni, dulakodott is támadójával, aki a „ne merj kiabálni” mondatot ismételgette. Miután az áldozat megsérült a kézfején, támadója egyik pillanatról a másikra magára hagyta és elgyalogolt – írja a hvg.hu.

A budaörsi járőrök hamar megtalálták az elkövetőt, akit végül egy munkásszállón fogtak el. A 27 éves orosházi férfi azonnal beismerte tettét, amit azzal magyarázott, hogy a börtönben jobb sora lenne a mostani sanyarú körülményeihez képest. Felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése miatt indítottak eljárást ellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top