Aktuális

Féltékeny lett a barátnőjére, leharapta a fél arcát

A 18 éves lány egy éjszakai klubban esett neki a barátnőjének, mert azt hitte, hogy az exével randizik.

Durva támadás áldozata lett egy 18 éves brit lány: egyik exbarátnője szó szerint leharapta a fél arcát, mert azt hitte, hogy a volt barátjával randizik – írja a Sun.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Kyra Strachan egy dundee-i éjszakai bárban futott össze Danielle Gafferrel. A lány a Fabulous Digitalnak nyilatkozva azt mondta, ugyan hosszú évekig a legjobb barátnők voltak, de akkor már jó ideje kerülte Danielle-t, mert nehezen viselte „vérmes természetét”. Danielle a szakításuk után bosszút esküdött: folyamatosan zaklatta, fenyegető üzeneteket írt neki és Facebook-oldalakon pocskondiázta.

„Biztos voltam benne, hogy Danielle nem lesz ott a klubban. De ahogy nekiálltunk táncolni, éreztem, hogy egy műkörmös kéz ragadja meg a hajam – nagyon erősen. Amikor hátrarántotta a fejem, pokoli fájdalom hasított belém – mesélte a portálnak. – Megperdültem, és láttam, hogy Danielle az. »Te ki…ott k..va!« – sziszegte a fogai között, aztán egy oszlopba verte a fejem. Elvágódtam, és egy pillanatra elhomályosodott a látásom. Amikor magamhoz tértem, rémülten láttam, hogy rám veti magát, és megragadja az arcom. Arra számítottam, hogy megüt, de ehelyett olyasvalamit csinált, amire a legrosszabb rémálmomban sem számítottam volna. Az arcomba mélyesztette a fogát és egy hatalmas darabot kiharapott belőle.”

Az őrjöngő lányt végül a kidobók rángatták le Kyráról. „A rendőrök súlyos testi sértés miatt tartóztatták le – mondta a tinédzser. – Engem pedig kórházba vittek, nyolc öltéssel kellett összevarrni a bőrt az arcomon. Az orvosok azt mondták, egész életemben látszani fog a heg.”

A dundee-i seriffhivatal tájékoztatása szerint Danielle elismerte a bűnösségét. „Mint később megtudtam, azért esett nekem, mert azt hallotta, hogy az egyik volt pasijával járok” – nyilatkozta Kyra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top