Aktuális

Nem beszél a miskolci nő, aki felmosónyéllel verte agyon a férjét

Ma kezdődött a tárgyalás a két évvel ezelőtti ügyben.

A Miskolci Törvényszéken elkezdődött annak a nőnek az ügye, aki a vádirat szerint 2018 áprilisában 33 évnyi házasság után egy felmosó nyelével okozhatta férje halálát – írja a Törvényszék honlapján. 

A vádirat szerint a nő már régóta erőszakos volt a férjével. A szomszédok rendszeresen hallották a hangoskodást, szidalmazást, illetve több alkalommal láttak bántalmazást is.

2018. április 19-én a vádlott ismeretlen okból a lakásuk fürdőszobájában ismét ütni kezdte a sértettet, puszta kézzel és egy műanyag felmosónyéllel. Az ütések többsége a sértett koponyáját érte. Az erősen vérző férfit ezután a konyhába kísérte, leültette, majd a szomszédoktól elkérte a mentők telefonszámát és értesítette őket.

A kiérkező mentők a férfit eszméletlen állapotban, életjelek nélkül találták, újraélesztése nem vezetett eredményre.

Halálát az erőszakos úton szerzett sérülések okozták.

Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a nő ellen, aki a tárgyaláson nem tett vallomást, tagadta a bűncselekmény elkövetését. A bíróság a nap folyamán kihallgatta továbbá a néhai sértett szomszédait is, akik fültanúi lehettek a bántalmazásnak.  

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top