Aktuális

Félmilliót keresnek a Lidl targoncavezetői

Tanulságos adatokat osztott meg a náluk dolgozók fizetéséről a Lidl. Az Index publikálta az áruházlánc közleményét, amelyből kiderült: 5300 alkalmazott fizetését emelik idén, erre összesen 7,3 milliárd forintot szánnak. A béremelések után a fizetések a következőképpen alakulnak:

  • A kezdő bolti eladók 325 ezer és 346 ezer forint között, a már három év munkaviszonnyal rendelkező bolti eladók 358 ezer forintól 380 ezer forint között keresnek majd;
  • A kezdő targoncavezetők bére 388 és 421 ezer forint lesz, a három év munkaviszonnyal rendelkezőké pedig 443 ezer forintól 504 ezer forint;
  • Az üzletvezetőknek három év munkaviszony után 8 órás munkaidőben 704-767 ezer forint havi bruttó jövedelem jár, és prémium céges autót is kapnak korlátlan magáncélú használattal.
lidl

Forrás: MTVA

Ezek bruttó bérek, a nettó mindenkinél másként alakul, a kezdő, gyermektelen bolti eladók például 216 és 230 ezer forint közötti fizetést vihetnek haza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top