nlc.hu
Aktuális
Neked melyik olasz város kávéja a kedvenced? (x)

Neked melyik olasz város kávéja a kedvenced? (x)

A Nespresso Ispirazione Italiana kollekció 9 kávéját olasz városok és az adott régiókra jellemző pörkölési és kávézási hagyományok inspirálták – így megkóstolhatjuk, milyen többek között egy Róma, Firenze, Palermo vagy akár Genova városa által ihletett Nespresso kávé. A kávécsalád két új kapszulával is gazdagodik, melyek Velence és Nápoly kávékultúráján keresztül varázsolják otthonunkba Itália hangulatát.

Az olasz kultúra szerelmesei most rengeteg ízélménnyel gazdagodhatnak a Nespressónak köszönhetően. A kávémárka Ispirazione Italiana nevű, megújult kapszulái azt a változatosságot jelenítik meg, ahogyan az olaszok a különböző régiókban szeretik a kávét. Minél délebbre megyünk, annál sötétebb a pörkölés, és annál több robustát tartalmaz a kávékeverék is. Ezek az espressók és ristrettók különös utazásra hívnak, és segítségükkel mindjárt egy gyönyörű kis piazzán vagy egy tengerparti kávézóban érezhetjük magunkat.

Vadonatúj ízek az Ispirazione Napoli és az Ispirazione Venezia, melyek két újabb karakteres városba repítenek. Az előbbi kávét sűrű, krémes és intenzíven kakaós ízvilág jellemzi, míg utóbbi kapszulánál a kiegyensúlyozott aromák és a harmonikusan karamellás jegyek dominálnak.

„Minden olasz város sajátossága, hogy lakói meg vannak győződve róla, hogy náluk készül a legjobb kávé. És az igazat megvallva, mindnek igaza is van!” – mondta Szabadfi Szabolcs, a Panificio il Basilico pékség és a Bomboloni fánkozó tulajdonosa.

A Nespresso Ispirazione Italiana kávékollekció megvásárolható online a www.nespresso.com oldalon és a Nespresso Boutique-okban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top