Aktuális

Visszamenne tanulni a győri tanárkéselő diák

Megbánta tettét, a rácsok mögött szabályszerűen viselkedik H. András.

Szeretné folytatni tanulmányait az a győri dák, aki tavayl decemberben megkéselte tanárnőjétJedlik Ányos középiskolában. Az emberülés kísérletével gyanúsított H. András jó tanuló volt, a rácsok mögött szabálykövetően viselkedik, és gyakorlatilag egész nap olvas – tudta meg a fiú ügyvédjétől, dr. Faragó Pétertől a Blikk.

A fiú vélhetőleg egy rossz érdemjegy és a tanár tanítási módszerei miatt dühödött be. Azóta megbánta tettét, és levélben kért bocsánatot a tanárnőtől, valamint osztálytársaitól is.

börtön bilincs

(Illusztráció: Getty Images)

Az orvosszakértő szerint a diák beszámítható volt a késelés idején, az ügyvédnek azonban komoly kétségei vannak a szakvéleményt illetően. 

„Szinte csak közhelyeket tartalmaz, semmi konkrétum nem derült ki arról, hogy a bűncselekmény elkövetésekor András milyen pszichés állapotban volt. Arról nem is beszélve, hogy a vizsgálatra két hónappal a késelés után került sor” – nehezményezi az ügyvéd.

H. András 5-15 év szabadságvesztést kaphat tettéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top