Aktuális

Ne várjátok a leolvasót, egy ideig nem fog jönni!

Ideglenesen leállítja az áram- és gázfogyasztásmérők leolvasását az E.ON. Azt kérik, hogy egyelőre elektronikus úton adjuk meg a fogyasztásmérők állását.
Online, ingyenes lelki segítségnyújtás a koronavírus miatt

Ideglenesen felfüggeszti az áram- és gázfogyasztásmérők személyes leolvasását az E.O.N., amivel saját dolgozóit, és az ügyfeleit is védeni akarja.

Az ügyfelektől átmenetileg azt kérik, hogy akiknél ez esedékes, az árammérő állását a cég digitális csatornáin maguk adják meg. Automatikusan nem szükséges mérőállást küldeni, a vállalat jelezni fogja, amikor ez időszerű lesz. A gázmérők adatainak bejelentésének mikéntjéről pedig később tájékoztatják az ügyfeleket.
 
Az E.ON-nál a mérőállások a legegyszerűbben az online ügyfélszolgálaton keresztül, a cég mobilapplikációjának segítségével, illetve SMS-ben adhatók meg. A mérőállások bejelentésére telefonon is lehetőség lesz, a telefon nyomógombjainak segítségével adhatók meg az adatok, de arra kérik az ügyfeleket, hogy ha tehetik, az első három lehetőséget vegyék majd igénybe.

A cég egyébként már korábban döntött arról, hogy személyes ügyfélszolgálati irodáit további intézkedésig zárva tartja, és vállalták azt is, hogy egyetlen lakossági ügyfélnél sem kapcsolják ki tartós számlatartozás miatt az áramot.

Ezenkívül megköszönik azt, hogy az emberek megértéssel fogadták az új helyzetet.

Ideiglenesen leállítja az áram- és gázfogyasztásmérők leolvasását az Elmű-Émász is. A cég az EnergiApp nevű mobilalkalmazás “Fényképes mérőleolvasás” funkcióját ajánlja a fogyasztók figyelmébe, melynek segítségével biztosítható a hiteles elszámolás.

További információk ITT.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top