Aktuális

Jövő héten tökéletes napsütésben élvezhetjük a karantént

Csodás tavaszi idő lesz a jövő héten, 20 fok feletti csúcshőmérsékletekkel.

Hétfőn felhőtlen lesz az ég, csapadék nem lesz. A délkeleti, déli szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +4 fok között alakul, de a szélcsendes, fagyzugos helyeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között valószínű – írja a kiderül.hu.

Fotó: Bruzák Noémi, MTI

Fotó: Bruzák Noémi, MTI

Kedden felhőtlen, száraz idő lesz. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon nagy területen megélénkül, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 22 fok között alakul.

Szerdán felhőtlen, száraz idő lesz. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között várható.

Csütörtökön is a szerdaihoz hasonló idő lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között várható.

Pénteken napos időre számíthatunk többnyire kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. Az északias szél jobbára mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top