Aktuális

Csütörtöktől tavaszi, pénteken már kora nyári időjárásban karanténozhatunk

Gyorsan melegszik vissza az idő a hét eleji lehűlés után. Csütörtökön már 20 fokot, pénteken pedig enyhe nyári időt élvezhetünk, ha kinézünk az ablakon.

Vége a lehűlésnek, a hideg szélnek és esőknek, vagyis az ideális karanténidőnek. Az Időkép arról számolt be, hogy ezen a hétvégén mindenkinek erősnek kell maradni, ugyanis pompás, természetbe csábító időjárást kapunk sok-sok napsütéssel. Csak győzzük majd elviselni odahaza! Száraz meleg vár ránk erős UV-sugárzással, az UV-index akár az ötös szintet is elérheti.

Képünk illusztráció (Getty Images)

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Csütörtökön 20 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, ami pénteken már a 25-26 fokot is elérheti, és az egyetlen szépséghiba, hogy ehhez időnként erős széllökések is társulnak.

Szombaton csekély lehűlés következik a 18-25 fokos tartományba, és a melegebb periódus ezúttal vasárnap ér véget, hogy hétfőn aztán újra felvehessük a kabátjainkat, feltéve, ha van okunk kimozdulni a karanténból.

nlc.kapcsolódó

Majdnem mínusz tíz fokot mértek a leghidegebb településen

Ikerszivárvány az osztrák-magyar határnál – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top