Aktuális

Durva shoppingolásuk buktatta le a kamaszlányokat, sminkcuccokra szórták a lopott pénzt

Több százezer forint értékben vettek kozmetikai termékeket és ruhákat a kamaszlányok, ez szúrt szemet a hatóságoknak.

Egy debreceni bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre 2019. május 29-én 11 óra körül arról, hogy három fiatal lány több százezer forint értékben vásárolt náluk, többek között kozmetikai termékeket, ruhaneműket, valamint három nagy értékű mobiltelefont is – írta meg a police.hu. A nyomozó hatóság most zárta le az ügyet.

Több százezer forint értékben vettek kozmetikai termékeket és ruhákat a kamaszlányok, ez szúrt szemet a hatóságoknak. Illusztráció: Bianca Lucas on Unsplash

Több százezer forint értékben vettek kozmetikai termékeket és ruhákat a kamaszlányok, ez szúrt szemet a hatóságoknak (Illusztráció: Bianca Lucas on Unsplash)

A hatóságok még az áruház parkolójában igazoltatták a lányokat, és kérdőre vonták őket, hogy honnan van ennyi pénzük. A fiataloknál három bőrönd is volt, amelyek színültig voltak pakolva az áruházban vásárolt tárgyakkal. Az egyenruhások kérdéseire a 13, 14, valamint 15 éves lányok elmondták, hogy Berettyóújfaluban egy ismerősüknél voltak az előző este és tőle hozták el a közel 5 millió forintot.

A nyomozás adatai szerint a lányok, miután meglopták a 47 éves sértettet, Debrecenbe mentek busszal, kivettek egy szállodai szobát, majd másnap a lopott pénz elköltésébe kezdtek. A videón látható, mennyi mindenre szórták el a lopott pénzt:

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top