Aktuális

Biciklivel üldözte a rablót a 74 éves néni

A tolvaj ellopta az idős asszony táskáját és a pénztárcáját, de a bátor nő nem hagyta annyiban a dolgot.
idős nő bicikli

Saját háza előtt lopta el egy idős asszony táskáját egy tolvaj a szlovákiai Nagymihályban. A 74 éves nő éppen hazafelé tartott a bevásárlásból, amikor a tolvaj kikapta a néni biciklijének a kosarából a táskát, és elrohant vele. A táskában volt a vásárolt áru, és az asszony pénztárcája, benne mintegy 300 euróval.

Az idős nő azonban nem hagyta annyiban a dolgot, felpattant a biciklijére, és a tolvaj után hajtott. A menekülő bűnöző a hajsza során a táskát eldobta, csak a pénztárcát tartotta magánál. Kis idő múlva sikerült eltűnnie a néni szeme elől.

Az asszonynak azonban volt egy megérzése, és bement egy kisboltba, ahol a tolvaj után kérdezősködött. Nagyon jól tette, mert az eladó elárulta neki, hogy a férfi a bolt hátuljában lapul.

Közben megérkezett a rendőrség, és elfogták a 25 éves belga állampolgárságú férfit. Nem először volt gond vele a környéken, a mostani lopásért akár két évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.

(Paraméter)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top