Aktuális

Ryanair: minden eddiginél olcsóbb repülőjegyek jönnek

Így próbálják majd visszacsalogatni az utasokat a járvány után a marketingvezető szerint.

Ha az államok feloldják majd az utazási korlátozásokat, légitársaságok minden eddiginél olcsóbb jegyekkel próbálják majd visszahódítani az utasokat – nyilatkozta Kenny Jacobs, a Ryanair marketingigazgatója a Mirrornak. Öt és tíz euró közötti összegekbe fog kerülni egy út a nagyobb Európai repterek között – szemlézte a 24.hu. Dublinból például Malagába, Allicantéba vagy Rómába utazni biztosan egy számjegyű összegbe kerül majd euróban, és várhatóan még a nyáron és ősszel rengetegen akarnak majd utazni. A lemondott járatok miatti visszatérítésekre nagyjából három hónapot kell várni, a társaságnak ugyanis havi tízmillió törlést kell feldolgoznia.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Jacobs biztos abban, hogy a járvány örökre megváltoztatja azt, ahogyan repülünk. Biztos benne például, hogy kötelező lesz arcmaszkot viselni a gépeken, a személyzet pedig ellenőrizni fogja az utasok testhőmérsékletét. Ezekhez azonban hozzá fogunk szokni, ahogy a szigorú biztonsági ellenőrzésekhez is hozzászoktunk 2001. szeptember 11. után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top