Aktuális

Ahol nemzedékek értik egymást: új online felületet kapott a Nők Lapja

Anyák napján indult a Nők Lapja digitális változata: a nőklapja.hu oldalon a hetilap cikkein túl extra tartalmak is lesznek. Vékási Andrea Nők Lapja főszerkesztő és portfólió-igazgató és Libor Anita, a nőklapja.hu főszerkesztője köszöntik az új, induló kiadványt.

“Napjaink talán leginkább felkapott közhelye szerint csak a változás állandó: nem csak hogy szükséges az élethez; a változás – vagy nevezzük fejlődésnek – maga az élet. Igaz ez a hetvenéves Nők Lapjára is. Olvasóinkkal együtt átéltük már számtalan örömöt, szembesültünk krízisekkel, nagy változásokkal. Az évtizedek alatt maga Nők Lapja márka is fejlődött: ma már nem csak egy hetilapot jelent, hanem különböző havilapokból, különszámokból, széles tematikai palettából álló soktermékes univerzumot.  

A Nők Lapja 1949-ben indult történelmében egy újabb mérföldkőhöz értünk: elindult a nőklapja.hu, és ezzel egy régóta dédelgetett, nagyon merész vágyálmunk válik valóra. Nagyon sok munka, gondolkodás, tépelődés előzte meg a nőklapja.hu indulását. Mennyiben legyen más? És miben azonos? Kik fogják olvasni?

Új kollégánk, Libor Anita vezetésével egy új, önálló online szerkesztőség dolgozik majd a napi eseményekre reagáló, aktuális cikkeken, és a hetilapot kiegészítő digitális tartalmakon.

Kedves Olvasó! Ha teheted, keresd fel a nőklapja.hu oldalt: amit ott találsz, az a mögöttünk álló hónapok lelkes és megfeszített munkájának eredménye. Nagy része karanténban készült, nyakunkon ugráló gyerkőcökkel, befagyó videóhívásokkal, éjszakába nyúló ötletelésekkel, kreatív hullámhegyekkel és – nem titok – mélypontokkal fűszerezve.

A nőklapja.hu  – a magyar női magazinok piacán először –  digitális előfizetéssel lesz majd olvasható.  
A havi díjért cserében a hetilap összes cikkén felül még nagy mennyiségű naponta frissülő tartalom (cikkek, videók, vélemények, infografikák, archív cikkek) is hozzáférhető lesz majd.

Egy biztos, a lényeges dolgok nem változnak: a magazin – és most már a digitális kiadvány – oldalain továbbra is mindent meg tudtunk beszélni fiatalok és kevésbé fiatalok – együtt. A Nők Lapja ezek után is egy olyan fórum marad, ahol a nemzedékek értik és értékelik egymást, ahol szót értenek egymással. Izgatottak vagyunk, hogyan fogadják ezt az új felületet. Hiszen a Nők Lapja mindig is a nőkhöz és a nőkről szólt: ez a női közösség kap most egy új felületet, ahol végre korlátlanul együtt lehet. Várunk Téged is, csatlakozz hozzánk!” – írják közös köszöntőjükben a főszerkesztők.

Ahol nemzedékek értik egymást: új online felületet kapott a Nők Lapja

Mi az a nőklapja.hu?

A nőklapja.hu oldalon vannak cikkek, képek, videók, podcastok, de ha megérkezel erre az oldalra, ezeknek csak a töredékét látod, mert az oldal legjavát előfizetéssel lehet olvasni. De ha szeretnéd kipróbálni az oldalt mielőtt előfizetsz, erre is van lehetőség: egy egyszerű regisztráció után 5 előfizetői tartalmat megnézhetsz az oldalon, ezeket gyémánt ikonnal jelöltük a címlapon, hogy lásd, mire használhatod el ezt az 5 kattintást.

Ha megtetszett, amit a regisztráció után láttál, akkor akár elő is fizethetsz: a havi előfizetésért cserébe annyi cikket olvasol el (podcastot, videót indíthatsz el, stb.) az oldalon, amennyit csak szeretnél. Az első hónap ára csak 300 forint, a második hónaptól kezdve 1490 forintba kerül az előfizetés. A havonta automatikusan újra megújuló előfizetést bármikor le lehet állítani.

Ha már előfizettél, érdemes alaposabban körülnézni az oldalon:

·  FONTOS rovatunkban az aktuális tartalmak vannak, ezek előfizetés nélkül is végigolvashatók.

·  OLVASNIVALÓ rovatunkban a hosszabb, elmélyültebb longformjaink vannak, ezeket csak a regisztrált olvasóink vagy az előfizetőink tudják végigolvasni.

·  PODCAST rovatunkban a podcast adásaink vannak listázva: ezeket itt az oldalon, illetve a különböző aggregátoroldalakon (Apple, Google, Spotify) is megtalálod. Ingyen, előfizetés nélkül végig lehet őket hallgatni.

·  VIDEÓ rovatunkban a videóink vannak, ezeket csak a regisztrált olvasóink és az előfizetőink tudják elindítani.

·  SZERINTEM rovatunkban a véleménycikkeink, publicisztikáink, jegyzeteink olvashatók. 

·  HETILAP rovatunkban a regisztrált olvasók és az előfizetők a nyomtatott Nők Lapja összes cikkét elolvashatják 2020. május 6-tól kezdődően.

·  RETRÓ rovatunkban a Nők Lapja hetvenéves archívumából válogatunk, mai szemszögből tekintve az akkori témákra, ezt is regisztrált vagy előfizetett olvasóink tudják teljes terjedelemben végigolvasni.

Hogyan lehet előfizetni a nőklapja.hu-ra?

1. Regisztrálj és a regisztráció után 5 előfizetői tartalmat kapsz ingyen!

2. Fizess elő a nőklapja.hu oldalra, így korlátlanul hozzáférsz naponta frissülő exkluzív tartalmainkhoz, ráadásul a Nők Lapja magazinban megjelenő cikkeket is elolvashatod online. Az előfizetési díj az első hónapban csak 300 forint, a második hónaptól 1490 forint, és havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyádról, amíg te le nem állítod az előfizetésedet.

3. Fizess elő a nőklapja.hu oldalra egy egész évre, miközben a Nők Lapja magazint is házhoz visszük neked hétről-hétre egy teljes éven át 21 660 forintért. Így havonta most csak 1805 forintba kerül neked a print + online előfizetés!

Mi ezeket a cikkeket ajánljuk a nőklapja.hu oldaláról

Anya, lánya, unokája
A koronavírus-járvány olyan új helyzeteket teremt, amiben a generációk újabb esélyt kapnak közelebb kerülni egymáshoz.

Hátrahagyott anyák
Hogyan élik meg gyerekeik külföldre költözését az itthon maradt anyák? Édesanyák vallanak érzéseikről és arról, hogyan működtetik a családi dinamikát távolra költözött gyermekeikkel.

Az anyává válás napja – A gyermekágy mint tabu
Az első napok egymásra találása helyett sokszor méltatlan elbánásban részesülnek a frissen szült nők, és sem a szoptatással, sem az újszülött ellátásával kapcsolatban nem kapnak segítséget. Körkép a gyermekágyas időszakról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top