Aktuális

Hétvégére megérkezik a nyár

30 fokot közelítő hőmérsékletekre készülhetünk a hétévégén.

Csütörtökön napos idő várható keleten több, nyugaton kevesebb gomolyfelhővel, emellett némi fátyolfelhőzet is előfordulhat. Csapadék napközben már nem valószínű. Az északnyugati, északi szelet több helyen erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 17 és 23 fok között várható – írja a Kiderül.hu.

Pénteken folytatódik a napos, gomolyfelhős, de csapadékmentes időjárás, éjjel a legalacsonyabb hőmérséklet 2 és 9 fok kztt alakul, nappal 18-24 fokig melegszik a levegő.

Hétvégére itt a nyár

Hétvégére itt a nyár (Illusztráció: Getty Images)

Szombaton is sütni fog a nap, ám napközben megnövekedhet, nyugaton akár meg is vastagodhat a felhőzet. A Dunántúlon szórványos záporok is várhatók. Éjszaka 4-11 fok lesz, nappal viszont már 27 fok is lehet.

Vasárnap a napsütés és a fátyolfelhőzet mellett erősödő gomolyfelhő-képződés várható. Záporra, zivatarra is számíthatunk, főleg északon és nyugaton. A délnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8-15 fok körül alakul, nappal viszont akár 28 fokig is felszökhet majd a hőmérő higanyszála.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top