Aktuális

Otthoni Munkavégzés – az Iskolától az Irodáig (Home Office és Home School) (x)

Az Office Depot Hungary Kft. a megváltozott üzleti környezethez igazította szolgáltatásait, hiszen pár hét alatt jelentős változás állt be nemcsak a szűk környezetünkben, de országunkban, és a nagyvilágban egyaránt.

A módosult körülmények, számos, új fogalom megismerését, és alkalmazkodását tették lehetővé, ami sokak számára teljesen ismeretlen, mint pl. az „Otthoni iskolai tanulás” (Home School), és az „Otthoni munkavégzés” (Home Office).

Ezek új kihívásokat jelentenek mindannyiunk számára, szülőknek, gyermekeknek egyaránt – a legkisebbektől a legnagyobbakig, legyenek azok bölcsödések, óvodások, általános iskolások, gimnazisták vagy egyetemisták.

Otthoni Munkavégzés – az Iskolától az Irodáig (Home Office és Home School) (x)

Ebben a kihívásokkal teli új helyzetben nyújt számos segítséget az Office Depot Hungary Kft.

·   Április elejével megújult honlapunk, ezzel megkönnyítve a keresést, és a választást partnereink, vásárlóink számára, hiszen a közel 12 000 cikkből három fő kategóriában: papír-írószer, technológia és kellékanyag, valamint bútor és irodaszék forgalmazunk termékeket.

·   Így jött létre weboldalunkon a Home Office és Home School új kategóriaként, amit kollégáink a vásárlóink segítéségével alakítottak ki. Ide gyűjtöttük össze a legkedveltebb Otthon irodában (Home Office) és/vagy Otthoni iskolai tanulásban (Home School) használatos termékeket, ezzel megkönnyítve a keresést és a választást.

·   Áruszállításainkhoz kapcsolódó költségeinket és értékhatárainkat a felére csökkentettük, ezzel biztosítva még több ember számára a költséghatékony kiszolgálást.

·   Bárhol legyen az országban, futárcégük időben, és megbízhatóan juttatja el megrendelését. Ehhez nyújtanak segítséget kollégáink az ország egész területén, ahol 10 helyen biztosítják a változás ellenére a zavartalan kiszolgálást.

·  9 áruházunkból és raktárunkból 9 Budapesten és környékén található, míg Győrött is várjuk vásárlóinkat, igaz korlátozott nyitva tartással, de életkori megkötés nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top