Aktuális

Két kilométerről lőtt a vadász, véletlenül egy udvarán ülő férfit talált el Újfehértón

Egészen hihetetlen vadászbalesetre került sor a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón. Egy őzvadászat közben leadott lövés végzett egy udvarán ülő férfival.

A 24.hu értesülései szerint egy őzvadászat közben leadott lövés sebzett halálra egy település határában élő férfit. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított nyomozást a vadászbaleset ügyében. Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei ügyészség szóvivője az alábbiakat mesélte az ügy részleteiről a lapnak:

Vadászpuskák

Vadászpuskák a falon. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

„Az eddig beszerzett bizonyítékok alapján megállapítható történet lényege az, hogy május 15-én a kora esti órákban újfehértói családi házának udvarán egy férfit ismeretlen lőfegyverrel a lapocka tájékán meglőttek. A férfit kórházba szállították, ahol elhalálozott. A rendőrség megállapította, hogy a férfi testében talált lőszer egy helyi vadásztársaság tagjának a fegyveréből származik, és ezzel a fegyverrel a lakóháztól körülbelül 2 km-re adtak le úgynevezett vétlen lövést a kérdéses időszakban”.

A vadászat kicsit vidámabb oldala:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top