Aktuális

Az 51 éves hajléktalan tagadja, hogy megölte volna feleségét

Elképesztő történettel állt elő a szerdai videós meghallgatásán.
rendőrség rendőrautó sziréna

Az emberöléssel vádolt 51 éves férfi a Zalaegerszegi Törvényszéken tartott szerdai videós meghallgatásán elismerte, hogy rugdosta és felpofozta feleségét, ám azt tagadta, hogy ő fojtotta meg. Sőt, a férfi állítása szerint ő volt az, aki segítséget kért a nőnek, mikor észrevette, hogy nincs jól.

A 24.hu cikkéből kiderült az is, hogy a pár jócskán fogyasztott alkoholt, mielőtt elindultak volna a Parkerdő felé. A nő nehezen közlekedett, amivel felbosszantotta a párját, aki ütlegelni kezdte. A pár ezután egy ideig megint italozott, majd ismét útnak indultak, de a férfi megint bedühödött az asszonyra, ütlegelte, víz alá nyomta a fejét, majd végül fojtogatta, amíg meg nem fulladt. A bajban lévő asszonynak végül a pár egy közös ismerőse indult el segítségért.

A tárgyalási napon a gyilkossággal gyanúsított férfi újabb történettel állt elő: elmondta, hogy a Parkerdőben aznap este hatan italoztak, amikor észrevette, hogy a párja rosszul van. Állította, hogy elment segítségért a közeli benzinkútra, aztán mégis elhagyta a helyszínt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top