Aktuális

Egy perc alatt 16 büntetőpontot gyűjtött össze a szekszárdi motoros – videó

Minden azzal kezdődött, hogy áthajtott a piroson, de utána további szabálytalanságokat is elkövetett a motoros.
szabálytalan motoros

Alig egy perc alatt 16 büntetőpontot gyűjtött össze az a motoros, aki Szekszárd központjában három súlyos közlekedési szabályszegést is elkövetett – számolt be a Police.hu.

Június 26-án a rendőrök egy piros lámpánál várakoztak a szolgálati autójukkal, amelyben forgott a fedélzeti kamera is. Ekkor a motoros elszáguldott mellettük, át a piroson, így a rendőrök a nyomába eredtek.

A motoros a város központjában 73 kilométer/órás sebességgel haladt, majd a tiltó tábla ellenére balra kanyaradott be egy utcába. Miután megállították, azzal védekezett, hogy sietett az ebédért.

A rendőrök 130 ezer forint bírságot és 16 közlekedési büntetőpontot szabtak ki a szabálytalanságokért. Ha valakinek három éven belül összegyűlik 18 büntetőpontja, bevonják a jogosítványát, és utánképzésen kell részt vennie. Vagyis a motorosnak nagyon óvatosnak kell lennie, ha nem akar jogsi nélkül maradni.

Olvass még durva közlekedési szabálytalanságokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top