Aktuális

Felrobbanó koporsó sebesített meg egy gyászolót Óbecsén

Szárazjég okozta a bizarr esetet, a holttestet áttették egy másik koporsóba.

Stephen King és Örkény István szelleme szövetkezett, hogy megszülessen az alábbi hír, amelyet jobb, ha szó szerint idézünk az azt közlő Délhírtől.

“A Kurir napilap helyszíni riportja szerint az elhunyt Draginja Gligorić holttestét tartalmazó koporsó akkor robbant fel, amikor a temetésen megjelentek  részvétüket fejezték ki a gyászoló családhoz. A robbanás pillanatában a 71 éves D. A. bent volt a kápolnában, a koporsó közelében állt. A robbanás során a koporsó egyik oldala leszakadt, a fakoporsó darabkái ekkor eltalálták az idős asszonyt. A belgrádi napilapnak nyilatkozó szemtanúk elmondták, D. A. arca  csupa  vér  volt. Elmondásuk szerint  a robbanás szörnyű volt, és csak a szerencsén múlott, hogy  senki sem sérült meg komolyabban. A bizarr baleset azután történt, hogy a  Komunalac közvállalat dolgozói szárazjeget tartalmazó palackokat helyeztek a koporsóba, amelyek  a magas hőmérséklet miatt felrobbantak. Az incidens után a  holttestet egy másik koporsóba helyezték.”

Az nem derült ki, miért akarták szárazjéggel együtt eltemetni az elhunytat, úgyhogy ne is kérdezzétek.

Kiemelt kép: az óbecsei pravoszláv temető; forrás: Google Maps

További furcsa temetések

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top