Aktuális

Jövő héten nem kell az esernyő

Sok napsütés és 30 fok alatti csúcshőmérsékletek jellemzik a jövő hét időjárását.

Vasárnap keleten is csökken a felhőzet, eleinte a Tiszántúlon még eshet, majd ott is eláll az eső. Napközben gomolyfelhős, napos idő lesz többórás napsütéssel, a középső országrészben néhol zápor előfordulhat, másutt csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul. Késő estére 13 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet – írja a kiderul.hu.

Lesz módod napozni

Lesz módod napozni

Hétfőn a sok napsütés mellett nappali gomolyfelhő-képződésre, kevés fátyolfelhőre, csapadékmentes időre számíthatunk. Az északi szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 26 fok között várható.

Kedden a sok napsütés mellett nappali gomolyfelhő-képződésre, kevés fátyolfelhőre, csapadékmentes időre számíthatunk. Az északkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 27 fok lehet.

Szerdán a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütésre van kilátás. Csapadék nem valószínű. A légmozgás többnyire gyenge marad, csupán a Kisalföldön élénkülhet meg a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 29 fok között alakul.

Csütörtökön az átmenetileg megnövekvő felhőzet mellett többórás napsütés várható. Helyenként zápor előfordulhat. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 30 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top