Aktuális

Kizuhant gyerek: többször kérte a nagymama a fiát, hogy ne bízza rá a kislányát

Az idős asszony korábban már többször szólt a fiának, hogy nem tudja vállalni a gyermekfelügyeletet. A kislány apja ennek ellenére rábízta a gyerekét.
ablak, kőszegi baleset

Többször kérte a kőszegi nagymama a fiát, hogy ne bízza rá a kislányát, mert félt, hogy nem tud rá vigyázni – ezt mondta az RTL Híradónak a család egyik közeli ismerőse. Azt is elárulta, hogy volt olyan eset, hogy az apa a nagymama ajtaja elé állította a kislányt, hogy sírjon, amíg be nem engedi. Az apának azért lehetett szüksége segítségre, mert egyedül neveli a kislányát, mivel az anyja lemondott a gyerekről.

A Híradónak nyilatkozó ismerős szerint előfordult, hogy az apa agresszívan viselkedett a nagymamával, sőt meg is verte az asszonyt; ebből még rendőrségi ügy is lett. Ezután a férfi ki lett tiltva a nagymama lakásából.

Mint arról korábban beszámoltunk, a négyéves kislány alig néhány centire a betontól, a fűre zuhant a nyitva hagyott, második emeleti lakás ablakából. A baleset akkor történt, amikor egyedül hagyta unokáját a 82 éves nagymama, amíg levitte a kutyát sétáltatni.

A gyereket a győri kórházban ápolják, állapota stabil. A baleset után a nagymamát is kórházba vitték. Ugyan már jobban van, de még sokkos állapotban.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, nyomozást indítottak az ügyben.

Kiemelt kép: RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top