Aktuális

Tánc közben rosszul lett, majd meghalt egy 27 éves férfi Szombathelyen

A fiatalember életéért barátai és a mentők is kitartóan küzdöttek. Sajnos hiába.
Mentőautó

A szombathelyi bárban csütörtök este történt az a tragikus haláleset, melynek során egy 27 éves fiatalember veszítette életét. Az RTL Klub Híradója részletesen beszámolt a történtekről, tudósításukból kiderült, hogy a fiatalember, aki alig néhány hét múlva ünnepelte volna 28. születésnapját nem drogozott és nem is verekedett. Látszólag minden előzmény nélkül halt meg csütörtök este.

Az RTL Klubnak nyilatkozó szemtanúk elmondták, a fiatalember hirtelen, videójátékozás közben lett rosszul. „Mellettünk egy másik, nagyjából hat fős asztaltársaság ült. Először arra figyeltem fel, hogy felborult egy korsó sör, még szóltam is az egyik lánynak, hogy vigyázzon, mert az ital a telefonjára folyik” – idézte fel a történteket az egyik szemtanú, majd hozzátette, a fiatal férfi ezután lett rosszul.

„Elhányta magát, majd arra panaszkodott, hogy nem lát” – mesélte az e-sport bár másik vendége, aki elmondta, a férfi nem sokkal ezután veszítette el az eszméletét. A társaságból többen is a 27 éves fiatalember segítségére siettek; mivel nem volt pulzusa azonnal értesítették a mentőket is.

Köcse Tamás, a Vas megyei OMSZ vezető mentőtisztje az RTL Híradónak elmondta, a helyszínre két mentőegységgel érkeztek, de hiába. A fiatal férfi életét a gyors orvosi közbeavatkozás sem tudta megmenteni. Azt, hogy a férfi mitől lett rosszul, orvosszakértő fogja vizsgálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top