Aktuális

Senki sem tudja, miért ugrott le a Kőröshegyi völgyhídról a 22 éves fiatal

Családja és barátai is értetlenül állnak a tragédia előtt.
A kőröshegyi völgyhíd

Ahogy arról korábban itt írtunk, a 22 éves fiú épp Letenye irányába haladt autójával, mikor váratlanul megállt, és levetette magát a Kőröshegyi völgyhídról. Miközben a rendőrség kizárta az idegenkezűség lehetőségét, a fiatal szerettei értetlenül állnak az eset előtt.

Mint a Bors újságírójának elmondták, a fiú stabil családi háttérrel rendelkezett, látszólag minden rendben volt az életében. Pontosan ezért nem tudnak többet arról, mi állhatott a 22 éves fiatal döntésének hátterében.

A fiú Facebook-oldalát csütörtök óta egyébként elárasztották a gyászoló ismerősök, barátok részvétnyilvánító üzenetei. Egyikük azt írta: „a legjószívűbb ember voltál, akit valaha ismertem. A mosolygós arcod mindig előttünk lesz.”

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top