Aktuális

Fodrászhoz ment az amerikai házelnök, gigabotrány lett belőle

Az amerikai házelnök, Nancy Pelosi szájmaszk nélkül ment fodrászhoz, ráadásul egy olyan időpontban, amikor a helyi törvények szerint a fodrászatoknak zárva kellett volna tartania. Kész is a botrány.

Még Donald Trump elnök is beleszállt a demokrata Nancy Pelosi házelnökbe, miután videofelvétel látott napvilágot arról, amint augusztus végén szájmaszk nélkül lépett be egy fodrászat ajtaján San Francisco városában. Ez az elsőre jelentéktelennek tűnő ügy két dolog miatt lesz mégis fontos: egyrészt Pelosi a maszkhordás egyik nagy pártolója a nyilvánosság előtt, másrészt a város polgármestere csak szeptember elsejétől engedélyezte a fodrászatok és a szépészeti szalonok megnyitását szabadtéren, korlátozott számú kliens számára – írja az atv.hu.

Nancy Pelosi amerikai házelnök a szerdai sajtótájékoztatóján (fotó: Justin Sullivan/Getty Images)

Nancy Pelosi amerikai házelnök a szerdai sajtótájékoztatóján (fotó: Justin Sullivan/Getty Images)

A videofelvételt a fodrászat szivárogtatta ki, és gyorsan országos botrány lett belőle. Nancy Pelosi az ügyben szerdán sajtótájékoztatót tartott, ahol azt állította, hogy a fodrászatban tőrbe csalták, és bocsánatkérést követelt a szalontól. A szalon tulajdonosa, Erica Kious a Fox televíziónak nyilatkozva csütörtökön elmondta: az egyik alkalmazottja szólt neki, hogy Pelosi hajmosásra és beszárításra érkezik.

“Arculcsapás volt, hogy megjelent az üzletben, hogy azt hiszi, ő egyszerűen csak bejöhet, és megcsináltathatja a frizuráját, miközben ezt senki más nem teheti meg, és én sem dolgozhatom”

– hangsúlyozta a tulajdonos. Az azonban érdekes, hogy miért volt bárki is bent a szalonban, ha a helyi jogszabályok szerint nem szabadott volna nyitva tartaniuk…

Az utóbbi idők izgalmas botrányai az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top