nlc.hu
Aktuális

Zebrán előzés Sárváron

Centiken múlt a tragédia egy sárvári gyalogátkelőn

A buszok megálltak a sárvári zebra előtt, hogy elengedjék a gyalogosokat, de egy autós nagy gázzal előzött, és majdnem elütött egy fiatalembert.
Zebrán előzés Sárváron

Kis híján tragédia történt egy sárvári gyalogátkelőn szeptember 4-én, amikor egy autós szabálytalanul megelőzte a zebra előtt megállt buszokat. Az esetről a Bp-i Autós Közössége tett közzé egy videófelvételt, amelyet az egyik busz vezetője rögzített.

A videón látható, hogy miután az utasok két buszról is leszálltak a megállóban, a járművek elindultak, ám a zebrán átkelő gyalogosok miatt megálltak az átkelő előtt. Ekkor egy Seat sofőrje nagy gázt adva elhúzott a buszok mellett, és majdnem elütötte az egyik átkelő gyalogost:

A felvétel készítője szerint csak a gyalogos fiatalember lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tragédia, meg azon, hogy nem zenét hallgatva, telefont bámulva ment át a zebrán.

A zebrán előzés nemcsak szabálytalan és életveszélyes, hanem teljesen értelmetlen is volt, mivel 150 méterrel később a sofőr pirosat kapott a lámpánál.

Még több életveszélyes helyzet a gyalogátkelőhelyen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top