Aktuális

Ennyivel tartozunk az SZFE-nek

Még sosem voltam semmi ilyen jellegű tömegmegmozduláson. Büszke vagyok rá, hogy ezzel kezdtem! Ez egy olyan ügy, ami mellé úgy érzem, nekem is ki kell állnom.

Hozzátartozik, hogy az élőláncban nem tudtam részt venni (az előző posztból kiderül, miért nem). De végig követtem az eseményeket, és amint tudtam, elindultam a városba. Hat körül értem a Kossuth térre. Úgy éreztem, szeretnék ennek a rendezvénynek – ha csak egy kicsit is – én is mindenképp a részese lenni. Ekkor is még rengetegen voltak a téren, és a hangulat lelkes, elszánt és vidám volt. Ami nagyon szimpatikus volt, hogy hét előtt véget ért az esemény, az emberek elkezdtek szétszéledni. Ez nem a megszokott demonstráció volt, amikor éjjelig maradnak és állat módjára viselkednek a résztvevők. Itt kulturált, tanult és értelmes emberek próbálták álláspontjukat érvényre juttatni, normális keretek között. 

Ha érdekel a folytatás, ide kattints!

Kiemelt kép: Neményi Márton

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top