Aktuális

Nem tart már sokáig az októberi nyár

Vasárnap este, északnyugatról, borongós-esős idővel érkezik a változás.
Nem tart már sokáig az októberi nyár.

Vasárnap egy frontrendszer közelíti majd meg hazánkat, aminek következtében az esti óráktól kezdve az ország északnyugati térségében már eleredhet az eső: a jövő héttől változékonyra fordul időjárásunk, a jövő héten többször esős, borongós időre készülhetünk.

Hosszabb-rövidebb napos időszakokra vasárnap elsősorban keleten lehet még számítani, nyugat felől azonban többfelé beborul az ég: egyre többfelé várható eső, zápor. A legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton, északnyugaton 13-16, délkeleten 17 és 22 fok között alakul – írja a Kiderül.hu.

Ami a folytatást illeti, nyugaton a változó felhőzet mellett hosszabb napos időszakok is lehetnek majd, de az esetek nagy részében közepesen, vagy erősen felhős lesz az ég, több helyen számíthatunk esőre, záporesőre. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 11, a csúcshőmérséklet általában 12 és 19 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top