nlc.hu
Aktuális

Felébresztenék a sérült rendőrt

Megpróbálják felébreszteni az Újpesten leszúrt rendőrt

A járőröket egy újpesti panel lépcsőházához riasztották, amikor a késes őrjöngő rájuk támadt.

Sajtóhírek szerint az orvosok ma megpróbálják felébreszteni a mesterséges kómából azt a 26 éves rendőrőrmestert, akit csütörtök reggel késelt meg egy őrjöngő férfi Újpesten. A BRFK Facebook-oldalán azt írják, kollégájuk még nincs túl a nehezén, de stabil az állapota.

Budapest, 2020. december 24.Rendőrségi helyszínelők 2020. december 24-én egy IV. kerületi társasház előtt, ahol egy rendőr lelőtte a járőrtársa életére törő férfit. A késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendőrt kórházba vitték.MTI/Mihádák Zoltán

Budapest, 2020. december 24.
Rendőrségi helyszínelők 2020. december 24-én egy IV. kerületi társasház előtt, ahol egy rendőr lelőtte a járőrtársa életére törő férfit. A késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendőrt kórházba vitték.
MTI/Mihádák Zoltán

A sérült rendőr társa, egy 23 éves őrmesternő már elhagyhatta a kórházat, neki pszichológus segít feldolgozni az elszenvedett traumát, miután a fiatal rendőrnőnek kellett lelőnie a társára támadó férfit. Az elkövető öt lövést kapott és belehalt sérüléseibe. Arról egyelőre nincs hír, miért támadt a rendőrökre, akiket egy Kassai utcai panelház lakói hívtak ki, miután a támadó a késével járkált fel-alá a lépcsőházban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top