nlc.hu
Aktuális

Friss hírek a megkéselt rendőr állapotáról

Megható videóüzenetben biztatják kollégái a megkéselt rendőrt

Az életveszélyesen megsebesített őrmesternek sokat javult az állapota. Meghatódva fogadta kollégái üzenetét.

Rendőri vezetők meglátogatták a kórházban vasárnap azt a rendőrt, akire késsel támadt egy férfi csütörtökön Újpesten – számolt be közösségi oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Az intenzív osztályról kikerült, életveszélyesen megsebesített őrmestert meglátogatta az országos és a budapesti rendőrfőkapitány, valamint az újpesti rendőrkapitány, akik elvitték neki közvetlen munkatársai videoüzenetét is.

késelés

Rendőrök és mentősök december 24-én a 4. kerületi társasház előtt, ahol egy rendőr lelőtte a járőrtársa életére törő férfit – Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A videóban kollégái “Tudtuk, hogy megcsinálod“, “Mind melletted vagyunk!”, “Csak az Újpest!”, “Veled vagyunk, szorítunk!”, “Várunk vissza, Peti!”, “Sok szeretettel gondolunk rá”, “Erika, Peti, hősök vagytok!” feliratú táblákkal, valamint hangüzenetekkel kívántak gyógyulást a kórházban ápolt rendőrnek, aki meghatódva, mosolyogva nézte végig a videót a kórházban. Társai, barátai üzenetei megmosolyogtatták.

A BRFK tájékoztatása szerint kollégájuk állapota sokat javult. A parancsnokok biztosították az őrmestert arról, hogy minden támogatást megadnak felépüléséhez. Újpest polgármestere elismerést ad mindkét járőrnek.

Az RTL Híradó úgy értesült, a megkéselt rendőr kollégái gyűjtést indítottak, hogy ő és a támadót lelövő járőrtársa mielőbb felépüljenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top