nlc.hu
Aktuális

Mustang borult Nyíregyházán

Videón, ahogy felborul egy Mustang Nyíregyházán

A tetején állt meg a sportkocsi az útszélen. A sofőr szerint irányíthatatlanná vált az autó.
autó

Egy autó fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a Mustang kifarol, felhajt a járdára, és egy betontömbnek csapódik, majd egy parkolóautomatát is kidöntve felborul – számolt be az RTL Híradó. Mindez a rendőrség épületétől néhány méterre történt.

A sportautó egy nyílegyenes úton valamiért jobbra sodródott és felborult. Laposra préselődött az utastér, ám a benne utazó két férfi karcolásokkal megúszta a balesetet. Saját erejükből ki tudtak mászni a roncsból, járókelők hívtak hozzájuk mentőt.

A helyiek közül sokan felháborodtak a történteken, szerintük csak a szerencsének köszönhető, hogy akkor senki nem sétált arrafelé. 

A Nyíregyházi Mustang Klub is vizsgálja, hogy mi történhetett. Az egyesület tagja az a 45 éves férfi is (aki egyébként egy profi drift-pilóta), aki az autót vezette. Elmondása szerint egy erős rántást érzett, és utána irányíthatatlanná vált az autó.

A rendőrség szabálysértési eljárást indított az ügyben.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top