nlc.hu
Aktuális

Cuki képpel kért elnézést az Országos Meteorológiai Szolgálat

Elmaradt a nagy hó, cuki képpel kért elnézést a tévedésért az Országos Meteorológiai Szolgálat

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a főváros területére is jelentős csapadékot jósolt vasárnapra. Ehhez képest azonban csak igen kevés helyen havazott, a néhány centis hóréteg elmaradt attól, amit az előrejelzések alapján várni lehetett.
Havazás és -15 fok érkezik

Az OMSZ előrejelzései alapján, vasárnap éjfélig elsősorban a Dunántúl déli részén, valamint a Duna-Tisza köze déli vidékein 2-7 centiméter tapadó hóesésre számítottunk.

Azt is írták, hogy éjszaka várható a legintenzívebb csapadék, amely kezdetben a legtöbb helyen esővel indul, majd ezt egyre nagyobb területen havazás váltja: a Duna vonalában és attól keletre nagy területen hullhat 5 centimétert meghaladó vizes, tapadó hó, a Duna-Tisza köze és az Északi-középhegység egyes részein a 10 centimétert, főként a hegyekben a 20 centimétert is elérheti, illetve meghaladhatja a friss hó mennyisége. 

Kommentár nélkül...

Közzétette: Országos Meteorológiai Szolgálat – 2021. január 24., vasárnap

A beharangozott hómennyiség jócskán elmaradt, de az OMSZ nem volt rest elismerni a hibáját, bár összességében nem tévedtek óriásit, hiszen azért volt az országban több helyen is hóesés.

Mindenesetre egy szomorú kutyás képpel kértek elnézést a tévedésért. 

Kiemelt kép: PixaBay

(OMSZ)

Még több cuki kép kutyákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top