nlc.hu
Aktuális

Kirúgták a hóembert lefejező kukást

Lerúgta egy hóember fejét, menesztették az állásából

Egy kisfiú az ablakból nézte végig, hogyan rúgja fejbe az egyik kukás a hóembert, amit pár napja épített.

Egy biztonsági kamera rögzítette, ahogyan egy herefordi kukás egy jól irányzott rúgással lefejez egy hóembert. Amikor Sophie Taylor meglátta, mi lett a sorsa a hóembernek, amit pár nappal korábban hároméves kisfiával építettek, nem volt boldog, és különösen azért esett rosszul neki, hogy így elbántak vele, mert fiát – mint a legtöbb kisgyermeket – lenyűgözik a kukásautók és a kukások. „Mindig nézi őket az ablakból, és integet nekik. Kedden viszont sírva mesélte, hogy tönkretették a hóemberét. Milyen ember tesz ilyet?”

Tom Fallon, az apuka pedig döntött, írt egy levelet a férfi munkáltatójának. A cég később visszajelzett, hogy intézkedni fognak az ügyben, majd a megyei tanács arról tájékoztatta, hogy az illetőt elbocsátották. „A férfi az egyik szerződéses partnerünknek dolgozott, és tájékoztatva lett arról, hogy többé nem tartanak igényt a munkájára” – írták, és hozzátették, minden érintettnek fel hívták a figyelmét arra, hogy milyen szabályokhoz kell tartaniuk magukat, ha munkavállalóként a megyei tanács megbízásából dolgoznak.

(via LadBible)

Hóember

Fotó: Pixabay

Hóemberes történetek, amik megmelengetik a szívet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top