nlc.hu
Aktuális

Hóval búcsúzik a január

Kiadós esővel és hóval búcsúzik a január

Vasárnap Észak-Olaszország irányából újabb ciklon érkezik, így kiadós esővel és hóval búcsúzik a január – írja a kiderül.hu.

Hóval és esővel búcsúzik a január – az időjárás-előrejelzés szerint.

Időjárás előrejelzés

(Fotó: Unsplash)

Vasárnap

Általában borult lesz az ég, de napközben északon vékonyodik a felhőzet. Északon kevesebb, másutt többfelé várható csapadék; többnyire hó, havas eső, délkeleten eső is valószínű. Az északkeleti szél többfelé megerősödik.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között alakul.

Hétfő

Északnyugaton, nyugaton felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, másutt túlnyomóan borult marad az ég.
Északnyugat kivételével többfelé várható csapadék: keleten, délkeleten eső, havas eső, havazás valószínű. Délután fokozatosan megszűnik a csapadék.
A változó irányú szél csak a Fertő-tó körül élénkülhet meg.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -6 fok között, de a havas, kevésbé felhős tájakon -10 fok közelében alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között várható.

Kedd

Hajnalban ködfoltok képződhetnek, majd napközben általában változóan felhős lesz az ég több-kevesebb napsütés is lehet. Legfeljebb néhol alakulhat ki jelentéktelen csapadék.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire +1 és -5 fok között alakulhat, de a kevésbé felhős, havas részeken jóval hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul.

Olvass az időjárás különlegességeiről:

(Nyitókép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top