nlc.hu
Aktuális

Megölte élettársát a II. kerületben

Beismerte élettársa megölését a II. kerületi fejszés gyilkos

A Fővárosi Főügyészség indítványozta a letartóztatását annak a nőnek, aki a gyanú szerint megölte az élettársát a II. kerületben.

Beismerte bűnösségét a kihallgatása során az a 39 éves budapesti nő, aki hétfőn este megölte az élettársát, a II. kerületben, a Kapás utcában – írja a 24.hu.

A megalapozott gyanú szerint a nő február 1-jén az esti órákban, II. kerületi otthonukban fejszével és késsel támadt élettársára, akinek kioltotta életét. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói fél órán belül elfogták a nőt, akit emberölés bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Gyilkosság a Kapás utcában

Rendőrök 2021. február 1-jén a II. kerületi Kapás utcában, ahol megölte élettársát egy nő, majd magával is végezni akart (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A Fővárosi Főügyészség a rendőrség előterjesztése alapján indítványt tett a gyanúsított letartóztatására, mert fennáll a szökés-elrejtőzés veszélye.

A letartóztatásról várhatóan csütörtökön döntenek a Budai Központi Kerületi Bíróságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top