nlc.hu
Aktuális

Bűnügyi felügyeletben van a volt felesége autóját megrongáló férfi

Bűnügyi felügyeletben van a férfi, aki a gyanú szerint elvágta a fékkábelt volt felesége autóján

A férfi ellen rongálás és közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult eljárás.

Amikor pár héttel ezelőtt munka után Szabó Marianna elindult autójával hazafelé, még nem vette észre, hogy baj van, pár száz méterrel később, egy körforgalomhoz érve azonban nem tudott megállni, beesett a fékpedál, így kénytelen volt motorfékkel megállásra bírni az autót. Másnap, amikor a kocsit elvitte egy szervízbe, kiderült, hogy valaki elvágta a fékcsövet, a munkahelyénél lévő biztonsági kamerák pedig rögzítették is az esetet.

Az asszony volt férjét a rendőrség február elején letartóztatta, ellene rongálás és a közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult eljárás. A férfi az RTL Klub Híradójának tagadta, hogy ő vágta volna el a fékcsövet, csupán azt ismerte el, hogy megkarcolta az autót, és kivágta a kerékszelepeket egy korábbi pénzügyi vita miatt.

A férfi jelenleg bűnügyi felügyeletben van, vagyis nem hagyhatja el lakhelyét, a rendőrség pedig tovább nyomoz az ügyben. 

Autófék

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top