nlc.hu
Aktuális

Ledobták a hídról a 19 éves perui fiatalt

Horror a TikTokon: hídról dobták a halálba a perui fiatalt, egy videón ismerte fel a családja

Egy vérfagyasztó TikTok-videón ledobnak egy fiatal fiút egy hídról, a családja felismerni vélte a felvételen az eltűnt perui fiút.
Ledobták a hídról

Nagy erőkkel keres a rendőrség egy perui fiatalembert, akit a családja felismerni vélt egy TikTok-videón, amint ledobják egy magas hídról – írja a The Sun.

A 19 éves Silvano Cantanaro társaival Kolumbiába indult ruhákat vásárolni, hogy hazatérése után Peruban eladja őket. Családja utoljára akkor halott felőle, amikor Silvano elmondta nekik, hogy társai elvitték az összes pénzét és holmiját, aztán magára hagyták.

Négy nappal később, február 14-én jelentették be a fiatal eltűnését, miután a család látott egy borzalmas videót a TikTokon, amelyen szerintük Silvano látható.

A TikTokról azóta már törölt videóban az látszik, hogy egy fiatalember áll egy híd korlátjánál, két másik férfival szemben, akik arról faggatják, hogy honnan jött. Miután elmondja, hogy Huánucóból, Peruból, az egyik férfi hirtelen felemeli, egy szempillantás alatt átlendíti a híd korlátján, és a több tízméteres mélységbe taszítja. A fiatal után dobják a hátizsákját, majd az egyik támadó azt mondja: „Töröld a felvételt, meghalt.”

A videó hitelességét egyelőre nem kérdőjelezték meg, a perui és a kolumbiai sajtó is „Silvano elleni merényletként” foglalkozik az üggyel. Kolumbiában azonnal nyomozni kezdtek Silvano Cantaro után, ám egyelőre nem találták meg. A fiatal testvére is Kolumbiába utazott, de a család attól tart, hogy már csak Silvano holtteste fog előkerülni.

(Kiemelt kép: Twitter/Vozz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top