nlc.hu
Aktuális

Autót lopott a 15. születésnapjára

Autót lopott a 15. születésnapjára a budapesti kamasz, csúnya vége lett a bulinak

Jogosítvány nélkül, lopott autóval menekült a rendőrök elől a 15. születésnapján egy budapesti tinédzser. Elkapták.
Rendőrautó

A budapesti rendőrök igazoltatni akartak egy autóst március 6-én éjjel a XX. kerületben, a Határ úton, de a sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg.

A rendőrök követték a kocsit, amelynek sofőrje szabályokra fittyet hányva menekült. A kocsi vezetője végül a XX. kerületi Lázár utcában árokba hajtott. Az autós üldözésről a rendőrök fedélzeti kamerája készített felvételt:

A gépkocsiban utazó öt fiatal gyalog próbált tovább menekülni, de a rendőrök elfogták őket. A rendelkezésre álló adatok szerint a 15. életévét aznap betöltő budapesti kamasz lopta el az autót, és ő is vezette – jogosítvány nélkül – a kocsit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. Kerületi Rendőrkapitányságán lopás vétség gyanúja miatt hallgatták ki a tinédzsert, vallomást nem tett. A fiút őrizetbe vették, és a kijárási tilalom megsértése, valamint engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene. Mivel a fiatal menekülés közben piros lámpán is áthajtott, közigazgatási eljárás indult.

(Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top