nlc.hu
Aktuális

Üldözőbe vettek és megvertek egy autóst Budapesten

Szélvédőt tört, agyba-főbe verte a sofőrt a frusztrált autós

Kilométereken keresztül üldözte, mérőszalaggal és ököllel támadott az agresszív férfi.
Támadó autós

Döbbenetes esetről számolt be a Bp-i Autósok Közössége. Olvasójuk leveléből és videójából kiderült: egy agresszív férfi kilométereken át üldözte, betörte a szélvédőjét, majd megverte, csak mert elfoglalta a kiszemelt parkolóhelyet előle. (Legalábbis gyanítja, hogy erről van szó.) Ezt írja:

Kiparkoltam a BAH csomópontnál és feltehetőleg elé. Utána Budapest határáig üldözött, a Petőfi laktanya előtt nekem jött, utána a Sasadi út lámpájánál ismét utolért, akkor kiszállt és belerúgott a kocsiba. Utána a következő piros lámpánál megint utolért, ekkor az ajtómba rugott bele, majd próbáltam menekülni, innentől látható a videó.

Innentől kezdve tovább durvult a történet: a sértett elállta a férfi útját, mire az egy farúddal megverte és lelépett. A megvert autós “fizikálisan megszerezte a rendszámát” és megtalálta a mérőszalagot is, a támadó azonban visszatért és elvette a bizonyítékokat.

Amikor kérdeztem, hogy ez mire volt jó, azt üvöltötte, azért mert nem kértem bocsánatot. Nem tudom, hogy ilyen eset, hogy védhető ki, mivel az utolsó pillanatig az elkövetővel nem vettem fel kontaktust, nem volt mutogatás, anyázás stb. csak mereven néztem előre és próbáltam lelépni. A környéken sokan voltak, senki nem jött segíteni, csak végignézték…

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top