nlc.hu
Aktuális

Gyilkosságg miatt tartóztatták le Curtis testvérét

Blikk: Curtis testvérét gyanúsítják a Katzenbach-gyilkossággal

Kedd hajnalban a rendőrség és a TEK három újabb embert tartóztatott le a volt MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre meggyilkolásának ügyében. A lap információi szerint köztük volt Curtis testvére is.

Az egykori sportoló, Katzenbach Imre az eltűnése idején kulcsszereplője volt az úgynevezett Eclipse-botránynak, ami még 2010-ben robbant ki a nyilvánosság számára, a de a nyomozás már jóval korábban folyt. A cégben a tízmilliárdos nagyságrendű bevételük után fiktív szerződésekkel és számlákkal elérték, hogy több mint egymilliárd forint adót ne fizessenek be. A milliárdos adócsalás miatt Katzenbachra és több társára is sokéves börtönbüntetés várt volna. Katzenbach még 2009-ben tűnt el, a holttestére 11 évvel később találtak rá. A gyilkossági ügynek eddig egy gyanúsítottja volt, de most további három férfit gyanúsítanak az esettel, köztük Sz. Lajost, Curtis testvérét. Az egyik gyanúsítottat a Liszt Ferenc Repülőtéren fogták el, mert ott dolgozott a biztonsági szolgálat munkatársaként – írja a Blikk.

A lap a Pesti Srácok információira hivatkozva azt írja, hogy a volt focistát H. Lajos csalta a vadásztelkére, ahol Sz. Lajos és L. István meggyilkolta majd elásta őt. A lap szerint az ügyben a megbízó egy negyedik férfi, H. László lehetett. Katzenbachot azért ölték meg, mert egyrészt bizonyos pénzeket kerestek rajta, másrészt pedig attól tartottak, hogy kipakolhat a hatóságnak.

Curtisről és családjáról ennél azért békésebb híreink vannak általában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top