nlc.hu
Aktuális

Holtan találták a szegedi gyilkosság miatt keresett férfit

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság miatt körözött férfit

Öngyilkos lett az a 28 éves férfi, akit a szegedi kettős gyilkosság miatt körözött a rendőrség. Közben hátborzongató dolgok derültek ki a bűncselekményről.
Szegedi kettős gyilkosság

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi öngyilkos lett, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg – írja a Police.hu.

Mi is megírtuk, hogy a szegedi kettős gyilkosság ügyében a rendőrség elfogatóparancsot adott ki egy 28 éves, a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfi ellen.

A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség helikoptere észrevette a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az elkövetés eszközét lefoglalták.

A Blikk úgy tudja, hogy a gyógyszerész férfi reménytelenül szerelmes volt egy nőbe, aki viszont nem akart semmit tőle. A férfi nemrégiben kibérelt egy lakást abban a házban, ahol a nő és párja lakott, szombaton pedig a lakásukban megsebesítette a nőt, és megölte annak párját. A lap szerint ezután brutálisan megerőszakolta a haldokló nőt, majd a Szegedtől 114 kilométerre lévő Szanazug településre menekült, ahol öngyilkos lett.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top