nlc.hu
Aktuális

Fenékcsapásért börtön

Rácsapott egy nő fenekére, akár 2 év börtönt is kaphat a bicskei férfi

A 44 éves férfi a párjával és a kisgyerekével volt, amikor ezt tette. Az atrocitást nem hagyta annyiban a sértett, rendőrségi ügy lett belőle.
fenékcsapás

Akár 2 év börtönbüntetést is kaphat egy bicskei férfi, aki rácsapott egy mellette sétáló nő fenekére – számolt be a Tények.

A férfi a párjával és a gyerekével volt, a 29 éves nő kihívta a rendőrséget az inzultus miatt. Ezután a férfi a családjával együtt menekülni akart, de a sértett nő nem hagyta. Feljelentést is tett zaklatás és szeméremsértés miatt.

Azonnal rákiáltottam, hogy ezt, hogy képzelte, és mégis mit képzelt magáról, hogy rácsap a fenekemre. Ráadásul úgy, hogy ott volt mellette a párja, aki – én azt gondolom – mindebből semmit se látott, és nem tudta, hogy miről van szó, mert picit megdermedt. Majd azt mondta, hogy nem a férfi volt, hanem ő tette. Mondtam neki, hogy ne hazudj, nem te voltál, mert a járda másik felén sétáltál. És azon nyomban tárcsáztam a rendőrséget, és ezt meg is mondtam nekik, hogy jobban teszitek, ha megálltok, mert el kezdtek menekülni” – mesélte a sértett hölgy egy közösségi oldalra feltöltött videóban. 

Egy ügyvéd szerint hasonló esetben szeméremsértés és zaklatás miatt lehet eljárást indítani.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top