Aktuális
Szponzorált tartalom

Ezek a legjobb esküvői ajándékok, amit adhatsz az ifjú párnak (x)

Az esküvő, amióta világ a világ, nagy eseménynek számít. Éppen ezért mindenki szereti megadni a módját, legyen akár ünnepelt vagy meghívott. A jegyespárok a NAGY napra a legtöbb esetben előre jelzik, hogy ajándékot vagy pénzt szeretnének az egybegyűltektől. Így ha az ajándékra esne a választás. bátran engedjük el a fantáziánkat, és a szokásos étkészletek és turmixgépek helyett adjunk valami sokkal személyesebb és egyedibb meglepetést, aminek igazán örülni fog az ifjú pár!

Milyen általános problémákkal szembesülünk az esküvői ajándékok kiválasztásakor?

Azok, akik nemcsak letudni akarják az ajándékot, mindig szembesülnek néhány problémával. Többek között nem tudják, hogy mi számít sablonosnak, mi lehet igazán szívből jövő, illetve milyen árban vásároljanak. Na és persze a nagy kérdés: mi is okozná a legnagyobb örömet az ifjú párnak? A DIY és a személyre szóló meglepetésekkel sosem lehet mellényúlni, ezért nem árt végignézni a választékot.

Melyek a legjobb esküvői ajándékok?

Ha már nem a nászútba adunk bele, akkor a mostani legnépszerűbb jegyes ajándékok egyikére essen a választásunk. A fotóból készült egyedi vászonkép az egyik közkedveltebb meglepetés, amely nemcsak különleges lehet, hanem a pár otthonának igazi ékszere is. A virtuális világnak hála, a telefonunk által készített vagy lementett képek közül kiválaszthatunk egyet, de akár többet is, amelyet rányomtathatunk egy vászonra. Mindezt egy általunk választott méretben, amit a lakás bármely pontjára kitehetünk.

Happy just married young couple

Azonban adhatunk wellness csomagot és pénzcsokrot is. A fotóból készített személyes ajándékok mellett egyértelműen az is nyerő lehet, ha élményt adunk a fiataloknak, hiszen ez idő alatt nemcsak pihenhetnek, de a kapcsolatukat is erősíthetik, elmélyíthetik. Mi pedig örülhetünk, hogy hozzájárultunk életük egyik legszebb időszakának jobbá tételéhez. Ezzel szemben a pénzcsokor egy igen ötletes, de mindenképpen könnyebb választás, mivel ebben az esetben az összeget – amit a párnak szeretnénk adni – egy csokor formájában adhatjuk át, vagyis magát a virágot formázó részt rakhatjuk tele összehajtogatott papírpénzekből.

De mégis hogyan derítsük ki, hogy mi lenne az ifjú párhoz illő ajándék?

Egyértelműen azon szeretne lenni mindenki egy ilyen boldog és szeretetteljes ünnepen, hogy a két fiatal elégedett legyen. Így biztosra csak úgy tudunk menni, ha kiderítjük, milyen dolognak örülnének a legjobban. Ha őket nem is szeretnénk megkérdezni, hívjuk fel a barátokat és családtagokat, hogy mi hiányzik az otthonukból, mire vágynak a legjobban az elmúlt hónapokban. De ha a fotóból készült egyedi vászonkép mellett döntünk, akkor válasszunk olyan képet, amivel nem lehet mellélőni, például egy közös nyaraláson készült fotót.

Akármilyen ajándék mellett is döntünk, törekedjünk az emlékezetes és személyes meglepetésekre, amellyel életre szóló dolgot adhatunk!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top