nlc.hu
Aktuális

Meghalt egy 10 éves lány az M7-esen

Tragédia az M7-esen: balesetben meghalt egy 10 éves lány

A 10 éves lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett az M7-esen történt balesetben, hogy a helyszínen életét vesztette.

Meghalt egy 10 éves lány szombaton az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tárnoknál, ahol egy autó szalagkorlátnak ütközött – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A közlemény szerint az autóban utazó gyerek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az autópálya főváros felé vezető oldalát, a baleset miatt Fejér megyében is torlódott a forgalom, több mint hét kilométeres volt a kocsisor.

Tragédia az M7-esen: balesetben meghalt egy 10 éves lány

Összeroncsolódott személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tárnoknál, miután a gépjármű szalagkorlátnak ütközött 2021. augusztus 28-án (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A Bors azt írja, hogy a kislány hátul utazott, de nem volt bekötve, ezért az ütközéstől kirepült az autóból. Mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett a helyszínre, hosszú ideig küzdöttek a gyerek életért, de már nem tudták megmenteni.

Az autóban összesen négyen utaztak, a mentők egy gyereket szállítottak könnyebb sérülésekkel kórházba. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a balesetet.

(MTI/nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top