nlc.hu
Aktuális
Egy rendkívüli lehetőség a női megújulásért! (X)

Egy rendkívüli lehetőség a női megújulásért! (X)

Az elmúlt évek sok nehézséget okoztak mindenkinek. A home office, a gyerekek otthoni iskoláztatása, a család ellátása talán a nőket, feleségeket, édesanyákat viselte meg legjobban, hiszen egy időpontban, egy helyen, mégis több színtéren kellett helytállniuk. A nők egyébként is hajlamosak saját érdekeiket, érzéseiket, örömforrásaikat félretenni, és ez az elmúlt 1,5-2 évben sem volt másként. Ezen okok miatt jött létre egy tanfolyam, amely a nőkért, a nőiességről, a női önbizalom és energia visszaszerzéséről, a női vágyak megfogalmazásáról és megvalósításáról szól.

Egy rendkívüli lehetőség a női megújulásért! (X)

Álmodd nőként újra az életed!
Ezt a nevet viseli Női újjászületés a tanfolyam, amely nőknek kíván segíteni, hogy a réginél is csodásabb fényükben, újra pompázhassanak, energiával teli legyenek. Hiszen ha a nő jól van, akkor a család minden tagja jól van. Adni ugyanis csak úgy tudunk, ha mi is töltekezünk, erről azonban sokszor elfeledkezünk.

A célorientált, mentorálással kiegészített 4 hónapos tanfolyam keretében Dr. Szabó Ágnes pszichoterapeuta szakorvos, természetgyógyász gyengéd őszinteséggel ad visszajelzést a hölgyeknek aktuális helyzetükről és vezeti őket új útjukon, a praxisában és saját életében szerzett női tapasztalatai segítségével.

A tanfolyam keretében letölthető segédletek, podcastok, munkafüzetek, valamint kéthetente megrendezésre kerülő online, konkrét élethelyzeti megoldásokra fókuszáló beszélgetések segítik a résztvevőket a továbblépésben.

Ne mondj le a vágyaidról, helyezd magad előtérbe!
A lelki feltöltődést sok nő egy szép táskával, cipővel vagy egy nagy szelet tortával azonosítja. Ez azonban csak rövid távú boldogságforrás, a befelé figyeléshez, a hosszútávú önbizalom megalapozásához kevés. Hiszen egy materiális termék nem tud lelkileg meghallgatni minket, nem tud segíteni, hogyan nézhetünk boldogan a tükörbe, csak arra a néhány órára szabadít fel gondjaink alól, ameddig hazaérünk vele a boltból.

Egy rendkívüli lehetőség a női megújulásért! (X)

Önmagunk lelki egészségéért ennél bizony többet kell tenni, ez pedig nem luxus, hanem a hosszú, boldog élet alappillére.  Ne félj tenni magadért, használd ki a lehetőséget és teremtsd meg önmagad új, önbizalommal teli, boldog verzióját!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top