Aktuális

Indítsd el az első webshopod gyorsan és könnyedén! (x)

Felhasználóbarát programban, webprogramozói tudás nélkül hozhatod létre a saját ízlésednek és vágyaidnak megfelelően.

Indítsd el az első webshopod gyorsan és könnyedén! (x)
Épp egy gardróbvásár előkészületeiben vagy elveszve? Vagy netán a szabadidődben megalkotott, saját kezűleg készített termékeidet szeretnéd minél több érdeklődő számára elérhetővé tenni? Nemcsak a közösségi média felületekre kell hagyatkoznod, egy új programnak köszönhetően bármikor elindíthatod a saját webshopodat.

Ami igazán nagyszerű az egészben, hogy a Site Builder webszerkesztő használatához semmilyen előzetes telepítés nem szükséges, bárhonnan és bármilyen eszközről elérheted az internetböngészőben működő felületet. Egy webáruház indításához a SHOP változatot érdemes kiválasztanod, hiszen ez rendelkezik minden olyan funkcióval, ami szükséges ahhoz, hogy megfelelően megjeleníthesd a termékeidet, és a potenciális vevők is remek kiszolgálásban részesülhessenek.

Rengeteg, előre összeállított sablon közül válogathatsz az elindulásnál, és a kiválasztott dizájnmintát bármikor tovább alakíthatod annak megfelelően, milyen stílus igazodik a leginkább hozzád vagy a termékeidhez. A bolt struktúráját is megválaszthatod, a termékek feltöltése pedig pofonegyszerű; csupán arra kell nagy figyelmet fordítanod, hogy milyen szöveges és képes tartalmakkal teheted igazán látványossá az egész kínálatot. A termékkatalógus mellett egyszerű készletnyilvántartást is használhatsz, illetve előre kialakított fizetési módokkal dolgozhatsz. Végül, de nem utolsósorban a közösségi média jelenléted teheted egyszerűbbé a Facebook Shop összeköttetéssel, vagyis könnyedén átvezetheted a termékeidet vagy akcióidat a webshop számára létrehozott Facebook-oldalra.

Indítsd el az első webshopod gyorsan és könnyedén! (x)
A Site Builder megrendelésével ingyenes SSL-tanúsítványt is kapsz, ami extrém fontos abban az esetben, ha szeretnéd megerősíteni a vevői bizalmat, illetve hirdetési kampányokat is tervezel a közel jövőben. Ha pedig külföldi látogatók felé is nyitnál, a teljes weboldalt létrehozhatod egy másik nyelven is anélkül, hogy új szolgáltatást vagy bonyolult webprogramozási műveleteket kellene végezned.

Többet szeretnél megtudni a Site Builder webszerkesztőről? Böngészd át a szolgáltatás oldalát, és válaszd ki a számodra megfelelő verziót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top