nlc.hu
Aktuális

Dobó Ági: A férjem felvette a nevemet

Dobó Ági elárulta, miért vette fel a nevét a férje

A hétvégén teljes titokban összeházasodott Dobó Ági és Kis Csaba. Az egykori szépségkirálynő megkönnyezte saját esküvőjét és még mindig nehezen hiszi el, hogy férje is felvette az ő nevét.

Régi vágya teljesült azzal, hogy gyermekei édesapjával összeköthette életét. Dobó Ági még mindig a hétvége varázsa alatt áll: elárulta, hogy két hét alatt szervezte meg esküvőjét, ami kicsit más lett, mint amiről kislány kora óta álmodott. „Hogy milyen is volt felébredni feleségként? Csodálatos dolog. Igaz, nem változott szinte semmi, amikor felkeltünk, csak éppen tizenegy év után megpecsételtük a szerelmünket. De mégis egy olyan löketet adott, hogy még mindig libabőrös leszek tőle. Nézegetjük azóta is egymás gyűrűit és mondogatjuk a másiknak, hogy férjem, feleségem” – kezdte az nlc-nek a modell.

Dobó Ági és Kis Csaba a hétvégén összeházasodtak (Fotó: Bognár Bogi)

Dobó Ági és Kis Csaba a hétvégén összeházasodtak (Fotó: Bognár Bogi)

„Csabi nagyon meglepett, amikor úgy döntött, felvenné az én nevemet is. Egyik este beszélgettünk a kanapén, hogy mik a lehetőségek, és ez is felmerült, ő pedig azonnal azt mondta, hogy miért is ne? Ezzel ugyanis ő is tud adni valamit nekem, egy igazán belsőséges dolgot. Így mindketten Kis-Dobók lettünk. Elképesztő dolognak tartom ezt, ezzel úgy érzem, egy olyan egységet alkotunk, ami szétválaszthatatlan. A hab a tortán pedig az, hogy míg korábban azzal hencegtek a gyerekek, hogy nekik más a nevük, ők Kis-ek én pedig Dobó vagyok, most a szertartás után Beni volt az első, aki odaszaladt és kérte, hogy ő is hadd vegye fel majd a Dobó nevet is. Így mindenkinek ugyanolyan neve lehetne. Ez is egy olyan ajándék volt számomra, amire nem számítottam, de borzasztóan jól esett.”

Ági korábban téli, erdei alpesi hangulatú esküvőről álmodott, elvonulva a világ elől, ami egy kicsit más lett végül. „Kétszer már el kellett tolnunk a bulit a koronavírus miatt, ami nagyon megviselt. Most pedig úgy döntöttünk, hogy két hét alatt szervezzük meg életünk nagy napját, és szűk családi körben esküszünk. Nem béreltünk ki semmit, az otthonunkban tartottuk a vacsorát, úgy, hogy a házunkba beköltöztettük a karácsonyt is. Gyönyörű díszlettel szereltük fel, így picit az én álmom is teljesült, valóban téli esküvőm lett.”

Ági nagyon meglepődött, hogy a férje felvette a nevét. Fotó: (Bognár Bogi)

Ági nagyon meglepődött, hogy a férje felvette a nevét (Fotó: Bognár Bogi)

Az egykori szépségkirálynő esküvői ruhája majdnem kész volt már, amikor úgy döntött, hogy mégis inkább egy kis kosztümben állna az anyakönyvvezető elé. „Két barátnőm, akiket beavattam az esküvőtervezésbe, elkísértek Benes Anitához, és amikor az elképzelt kosztümöt próbáltam, azt mondták, hogy Ági, nem akarnál inkább valami csinos kis esküvői ruhát is felpróbálni? Erre Anita kihozott két gyönyörű ruhát, amit kisebb esküvőre szoktak viselni. Álomszép volt mindkettő, és végül a gyöngyös variációt választottam. Így a ruhám is mesébe illő volt, olyan igazán Ágis. A »nagy« ruha pedig megmarad a »nagy« bulira.”

Ugyanis Ági és Csaba azt is elhatározta, hogy a barátokat sem hagyják ki a buliból és jövő nyáron tartanak majd egy utóesküvőt, ahol együtt ünnepelhetnek a hozzájuk közel állókkal. „Szeretnénk lazára venni majd, egy kis fesztiválhangulatot teremteni. Reméljük, végre sikerül majd összehoznunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top