nlc.hu
Aktuális

RTL Klub: leszúrták egy fideszes politikus apósát

RTL Klub: egy fideszes politikus apósa az óbudai késelés áldozata

Halálra szúrtak egy 66 éves férfit Budapesten, az RTL Klub információ szerint az áldozat egy fideszes politikus apósa. Később kiderült, hogy Deutsch Tamás feleségének az édesapjáról van szó.
Szirénézó rendőrautó

Egy pénzügyi vita után halálra szúrta főbérlőjét egy férfi péntek este Budapesten, egy Nánási úti társasházban – értesült az RTL Híradó.

A 66 éves áldozatot megpróbálták a mentők újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni. Az RTL információi szerint az áldozat egy ismert fideszes politikus apósa. A Blikk Dunai Ede író Facebook-bejegyzésére hivatkozva azt írja, hogy a megölt férfi a nyolcvanas években elismert futballista, Lazsányi László volt. 

Frissítés!

A Blikk szerint Lazsányi László Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja. Mindezt megerősíti, hogy Deutsch Tamás felesége az alábbi bejegyzést tette közzé a Facebookon, amely minden bizonnyal édesapja elvesztésére utal.

Korábban azt írtuk, hogy a gyilkossággal gyanúsított 57 éves férfi tavaly költözött a lakásba. Egyedül élt, eleinte semmi gond nem volt vele, de az utóbbi hónapokban sok volt rá a panasz. Péntek este kellett volna kifizetnie a bérleti díjat. Ezen veszhetett össze a főbérlővel, és a vita közben leszúrta a férfit.

A rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt, aki a kihallgatásán beismerte a gyilkosságot. Kezdeményezték a letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top