nlc.hu
Aktuális

200 gyerek verekedett össze Floridában

Tömegverekedés egy floridai trambulinparkban: kétszáz gyerek esett egymásnak

Miután a biztonságiak nagy nehezen kivezették a gyerekeket a helyszínről, a verekedés a parkolóban folytatódott tovább.
Gyerekek tömegverekedése

Elképesztő tömegverekedésről számolt be a Fox News, az eset érintettjei ugyanis javarészt trambulinparkban szórakozó gyerekek voltak. Az esetről felvételeket készített egy anya, Sandra Bermudez, aki a kilencéves gyerekét kísérte el aznap. Egyelőre nem tudni, mi vezetett a verekedéshez, ugyanis míg a gyerkőcök az egyik pillanatban még játszottak, a következőben már egymást csépeltékírja a 24.hu.

Az anya szerint az eset kialakulását biztosan segítette az is, hogy sok gyerek mellett nem volt ott a felnőtt kísérője, voltak, akik egyedül, vagy a hasonló korú barátaikkal érkeztek a parkba. A Sky Zone park munkatársai próbáltak úrra lenni a káoszon, de csak úgy tudták a gyerekeket megállítani, hogy rájuk kapcsolták a villanyt és mindenkit kitereltek a parkolóba, ahol a konfliktus tovább folytatódott egészen a rendőrök kiérkezéséig, akik egy gyereket őrizetbe vettek, de végül nem történt vádemelés az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top